Afin de susciter une prise de conscience du grand public et des décideurs sur l’importance mondiale de la santé des végétaux, l’Organisation des nations unies pour l’alimentation et [...]
Du 10 au 13 février 2020, près de 80 experts et acteurs ont été réunis en Martinique, à l’invitation du Comité français de l’UICN et de ses partenaires, pour répondre à l’enjeu des espèces [...]
Année de lancement du Centre de ressources EEE, 2019 aura été riche en échanges et en rencontres, avec les deux premières réunions du Réseau d’expertise scientifique et technique (REST), une [...]
Afin d'optimiser votre visite sur le site, nous utilisons des cookies. En poursuivant votre navigation, vous acceptez leur utilisation. Paramètres des cookiesJ'accepte
Confidentialité et Cookies
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.